Erdeiné Danka Judit

"Az ért el igazi sikereket, aki jól élt, gyakran nevetett,sokat szeretett, elnyerte az okos emberek tiszteletét, a szegények bizalmát, és a gyerekek vonzódását, aki különb világot, hagyott maga után, mint amilyent ő talált születésekor, aki mindenben a jobbat kereste, és ő is a legjobbat adta önmagából."
Moldova György

A tanulmányaimat Pécsen végeztem. Majd a Pécsi Tudomány Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikájára kerültem. itt szereztem fogászati asszisztensi majd később szájhigiénikusi végzettséget.Hosszú évekig a fogszabályozási szakrendelés vezető asszisztenseként majd később Klinikai vezető asszisztensként is dolgoztam.Részt vettem az Egészségügyi szakiskola fogászati asszisztensek és higiénikusok gyakorlati és elméleti oktatásában, mint külső oktató. 

Nagyon fontos volt számomra,hogy olyan szakembereket neveljünk. akik megfelelő szakmai hozzáértéssel, és a szakma iránt elkötelezett szeretettel- empátiával rendelkezzenek. 2008-ban férjem munkahelyi váltása miatt Budapestre költöztünk.Több fogászati rendelőben,megfordultam, míg újra megtaláltam önmagam. Ebben nyújtott nagy segítséget a Vita-Pharm magánrendelő kiváló szakemberekből álló csapata, ahol bővíthettem az eddig megszerzett tudásomat és betekinthettem az alternatív gyógyászat szépségeibe. De az élet, úgy hozta, hogy három éve találkoztam 

Dr. Tabi László fogorvossal akivel azóta nagy egyetértésben próbáljuk a számunkra kijelölt utat végigjárni. Dolgozom mellette asszisztensként, és higiénikusként is. Szájhigiénikusként legfőbb feladatomnak tartom az emberek egészségügyi edukációjába beépíteni a jó és hatékony szájhigiénét. Az Instruálás és Motiválás eszközeit alkalmazom a különböző korcsoportok igényeinek figyelembevételével.

 Fontosnak tartom figyelem felkeltését a helyes táplálkozási szokások kialakítására, már a csecsemő kortól kezdve. Munkám során, mindig nagy gondot fordítok arra, hogy pácienseinket érző emberként kezeljük, és ne csak a szájüregére terjedjen a figyelmünk, ha nem egész embert lássunk és mind ezt, egy jó hangulatú, kellemes légkörű fogászati rendelőben végezzük!

Rólunk mondták

Bátran ajánlom mindenkinek!
Csorba Viktor

Lépjen velünk kapcsolatba

Naptár

július 2022
hét ked sze csü pén szo vas
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031